Stichting Heerlijckheyt
 

Verenigingen & Comités 

Hier willen we u graag kennis laten maken met een diverse gemeenschap van verenigingen en comités die Gellicum rijk is. Of u nu geïnteresseerd bent in sport, cultuur, maatschappelijke betrokkenheid of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om nieuwe mensen te ontmoeten, wij hebben voor elk wat wils. 

Onze verenigingen en comités zijn actief en bruisend, en bieden een scala aan mogelijkheden voor de bewoners in en om Gellicum om uw passies te verkennen en uw vaardigheden te ontwikkelen. Blader door onze pagina's, leer meer over de activiteiten die plaatsvinden en ontdek hoe u betrokken kunt raken. 

We hopen dat u zich hier thuis zult voelen en dat u de inspiratie vindt om deel te nemen aan een van onze geweldige verenigingen of comités. Klaar om nieuwe avonturen te beleven en levenslange vriendschappen te sluiten?

 Verenigingen

Comités

  • Sinterklaas comité
  • Speeltuin comité

Lokale Initiatieven

Open eettafel

Sinds 2012 wordt er elke 2e woensdag van de maand een open eettafel gehouden welke wordt georganiseerd door vrijwilligers. De eettafel is bedoeld voor 60+ die uit Gellicum komen of connectie hebben met Gellicum. 

Het doel hiervan is gezamenlijk gezellig en lekker eten en tevens het onderhouden van de sociale contacten.

Opgeven hiervoor is noodzakelijk en kan bij Grada de Keijzer via telefoonnummer: 0345-683508.