Stichting Heerlijckheyt
 

Verhuur

Welkom op de verhuurpagina van het Buurthuis in Gellicum! 

We zijn verheugd u hier te verwelkomen en u kennis te laten maken met onze prachtige locatie, perfect geschikt voor allerlei soorten evenementen en bijeenkomsten. Of u nu een feest, vergadering, workshop of een andere speciale gelegenheid plant, ons buurthuis biedt een warme en gastvrije omgeving waar uw evenement tot leven kan komen.

Ons buurthuis is gelegen in het hart van Gellicum en heeft een gezellige en veelzijdige ruimte die naar uw behoeften kan worden aangepast. Met een ruime capaciteit kunnen we kleine bijeenkomsten tot grotere groepen accommoderen, en ons vrijwillige vriendelijke team staat klaar om u te ondersteunen bij het plannen en organiseren van uw evenement.

We streven ernaar om uw ervaring met het huren van ons buurthuis zo soepel en aangenaam mogelijk te maken. 

Verhuurprotocol

 1. Informeer of het buurthuis beschikbaar is op de door jou gekozen datum, dit kan via bovenstaand reserveringsformulier.
 2. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op, maken de aanvraag definitief en nemen de details met je door.
 3. Buurthuis regelt het barpersoneel indien nodig, deze dienen  op de avond zelf te worden betaald. Houdt er rekening mee dat er indien nodig ook moet worden voorbereidt / schoongemaakt door het barpersoneel dus er komen er eventueel uren bij.
 4. Heb je eraan gedacht dat sommige evenementen of feesten een vergunning nodig hebben? Dit kan bij de gemeente worden aangevraagd.  Soms is een melding voldoende. Dit dient wel gecheckt te worden. Indien een vergunning of meldingsplicht van toepassing is dient deze minimaal 1 week voorafgaand aan het evenement te worden overlegd aan het bestuur.
 5. Zoals je het buurthuis aantreft zo moet het ook weer worden achtergelaten, zet alles weer op zijn plek en laat het netjes achter. Indien van toepassing.
 6. Kijk of niets in de keuken of koelkast is blijven staan.
 7. Gebruik apparatuur tijdens evenement uitsluitend door barpersoneel.
 8. Schade veroorzaakt, in en rond het buurthuis, tijdens een evenement zijn op eigen risico en zullen in rekening worden gebracht.
 9. Check de vuilnisbakken enkijk of er niets in de keuken of koelkasten is blijven staan.
 10. Uiteraard mag eten meegenomen worden naar het buurthuis, drinken is verplichte afname  van het buurthuis.
 11. Prijslijst op aanvraag. 
 12. Gebruik voor commerciële doeleinde in onderling overleg.