Stichting Heerlijckheyt
 

Welkom bij Oranje Vereniging Gellicum: Viering, traditie en gemeenschap!

Stap binnen in de levendige wereld van de Oranje Vereniging Gellicum, waar we trots onze koninklijke tradities vieren en een hechte gemeenschap smeden. Onze vereniging is toegewijd aan het organiseren van feestelijke en verbindende evenementen die de Oranjekoorts in Gellicum en omgeving aanwakkeren.

Bij de Oranje Vereniging Gellicum draait alles om het vieren van onze nationale feestdagen en het eren van ons koningshuis. Of het nu Koningsdag, Bevrijdingsdag of een ander nationaal evenement is, wij brengen mensen samen om te genieten van festiviteiten, tradities en gezelligheid. Onze vereniging is een broeinest van activiteit, waar plezier en samenhorigheid hand in hand gaan.

We verwelkomen graag enthousiaste vrijwilligers die willen bijdragen aan het succes van onze feestelijke bijeenkomsten. Samen kunnen we de Oranje Vereniging Gellicum tot een bruisend middelpunt maken voor de gemeenschap.

Of u nu een inwoner van Gellicum bent die de lokale tradities wil vieren, een nieuwkomer die de gemeenschap wil leren kennen, of gewoon iemand die houdt van feestelijke sferen, u bent van harte welkom bij de Oranje Vereniging Gellicum. Maak nieuwe vrienden en draag bij aan het behoud van onze nationale erfgoed en feestelijke tradities.

Blader door onze website voor informatie over onze aankomende evenementen. We kijken ernaar uit u te verwelkomen bij de Oranje Vereniging Gellicum, waar we feesten, tradities en gemeenschap vieren met een warme en gastvrije sfeer.

Laten we samen de Oranjekoorts in Gellicum tot grote hoogten brengen!