Stichting Heerlijckheyt
 

Welkom bij Buurtvereniging "Ons Genoegen" uit Gellicum!

Wij heten u van harte welkom op de website van onze bruisende buurtvereniging in het charmante Gellicum. Bij "Ons Genoegen" draait alles om het versterken van de banden binnen onze gemeenschap en het creëren van een gezellige en hechte buurt waarin iedereen zich thuis voelt.

Als buurtvereniging zijn we er trots op een plek te zijn waar buren samenkomen, vriendschappen bloeien en leuke herinneringen worden gemaakt. Of u nu al jaren in Gellicum woont of net bent verhuisd, wij nodigen u uit om deel te nemen aan onze diverse activiteiten en evenementen die speciaal zijn ontworpen om ons buurtgevoel te versterken.

Op deze website kunt u meer te weten komen over wie we zijn, wat we doen en welke activiteiten we organiseren. Of u nu geïnteresseerd bent in sport, cultuur, sociale bijeenkomsten of lokale projecten, bij "Ons Genoegen" is er voor ieder wat wils. We hebben een enthousiast team van vrijwilligers dat zich inzet om ervoor te zorgen dat er altijd iets te beleven is en dat iedereen zich welkom voelt.

Daarnaast biedt onze website een handig platform om op de hoogte te blijven van het laatste nieuws en de komende evenementen. U kunt onze kalender raadplegen, lid worden van onze nieuwsbrief en contact met ons opnemen als u vragen heeft of ideeën wilt delen. We staan altijd open voor suggesties en streven ernaar om onze buurtvereniging voortdurend te verbeteren en aan te passen aan de behoeften van onze leden.

Bij "Ons Genoegen" is iedereen belangrijk. We geloven in de kracht van een hechte gemeenschap en de positieve impact die het kan hebben op ons dagelijks leven. Samen vormen we de ruggengraat van Gellicum en dragen we bij aan het welzijn en de levendigheid van onze buurt.